Inleiding

Autobedrijf Hamers verkoopt en onderhoudt alle merken auto’s. Maar we hebben een passie voor de merken Subaru en Peugeot. Beide merken roepen emotie en betrouwbaarheid op.

 

Subaru. Een wéreldmerk

Subaru produceert al ruim zeventig jaar automobielen en is nu meer dan dertig jaar actief in de Europa. Het merk maakt deel uit van het wereldomvattende Fuji Heavy Industries Ltd, een concern dat zich niet alleen met de productie van auto’s bezighoudt, maar ook met die van vliegtuigen, treinen, openbaar vervoer-middelen en speciale voertuigen.

Subaru is met name bekend geworden vanwege de sterke boxermotoren en de vierwielaandrijving op alle modellen. Subaru staat bekend als een zeer betrouwbaar merk met een lange levensduur.
Met name in de laatste jaren wist Subaru met zijn producten talloze belangrijke, internationale onderscheidingen binnen te halen. Dit begon feitelijk met het behalen van liefst drie Wereldkampioenschappen Rally achter elkaar, waardoor Subaru snel in beeld kwam bij de sportieve, dynamische automobilisten.

Verder scoort Subaru traditioneel zeer hoog in de diverse klanttevredenheidsonderzoeken (J.D. Power / BBC Top Gear), in grootscheepse veiligheidstests (I.I.H.S. Verenigde Staten) en in verkiezingen waarbij de kwaliteiten als trekauto worden beproefd (ANWB Caravan & Kampeer Kampioen).

Sinds 1983 zijn wij Subaru specialist.

 

Peugeot

Sinds 1810 staat Peugeot voor hoge kwaliteit en inventiviteit, zo kenmerkend voor Franse producten. Het DNA van Peugeot vindt zijn oorsprong in het industriële hart van Oost-Frankrijk. Vanaf 1885 heeft het merk op visionaire wijze fietsen en vervolgens auto’s ontwikkeld die qua design, betrouwbaarheid en creativiteit hun tijd vooruit zijn.

Opgericht in 1810, autofabrikant sinds 1890
Het merk Peugeot is opgericht door een visionaire familie en staat vanaf het begin voor technologische efficiency en een ongekende innovatiekracht. Zo werden de eerste tafelmolens die we produceerden al gekenmerkt door een vooruitstrevende combinatie van hout en staal. En met de Peugeot 401 Eclipse maakte het grote publiek kennis met de eerste coupé-cabriolet. De 403 was de eerste in serie geproduceerde Franse auto met dieselmotor.

En tegenwoordig loopt Peugeot voorop met motoren die toonaangevend zijn op het gebied van efficiency en CO2-uitstoot. Aansprekende voorbeelden hiervan zijn de PureTech, BlueHDi en HYbrid4. Ook in de concept cars EXALT en ONYX komt het innovatieve karakter waarmee we ons onderscheiden duidelijk naar voren. Auto’s waarbij emoties en sensaties centraal staan.

Compromisloze kwaliteit: superieur resultaat
Gevoed door hun industriële roots met het doel kwaliteit en superioriteit als standaard voor onze producten en diensten. Een constant streven naar efficiency. Het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau om een vertrouwensband met u als klant op te bouwen.

Puur design: allure
Met het charismatische en aansprekende design onderscheidt Peugeot zich duidelijk van de concurrentie. Elegante lijnen en slank vormgegeven flanken zorgen voor een aerodynamisch profiel, terwijl ‘katachtige’ koplampen en een elegante grille borg staan voor een hightech uitstraling. En kijk naar de scherp gelijnde achterlichten die de voor een Peugeot zo karakteristieke signatuur met de drie klauwen creëren. Ergonomische interieurs combineren fraaie techniek met een vleugje sensualiteit.

Intuïtieve rijervaring: emotie
Ervaar de uitmuntende grip en wegligging die voor een optimaal wegcontact zorgen. De haarscherpe besturing biedt veel respons en geeft de auto een ongekende wendbaarheid. Rijden in een Peugeot is dan ook een bijzonder zintuiglijke ervaring. Waarbij de ergonomische Peugeot i-Cockpit en het compacte stuurwiel deze rijsensaties nog eens extra accentueren.