Autobedrijf Hamers bestaat al meer dan 45 jaar!

In 1972 is het bedrijf opgericht door Ad en Maria Hamers. Vanaf 1990 is hun zoon Jan in het bedrijf begonnen. In 2000 is er een geheel nieuw pand gebouwd. Sinds 2002 runnen Jan en Monique Hamers samen het bedrijf. Begonnen als een eenmanszaak is het bedrijf flink gegroeid en bestaat het nu uit een enthousiast team: Jan, Monique, Alexander, Maikel, Niels en Remco. Je mag dus wel stellen: Sinds 1972  zijn wij uw betrouwbare partner in mobiliteit!

 

Autobedrijf Hamers is een echt familiebedrijf.

Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven we naar een langdurige relatie met optimale en  duurzame mobiliteit. In ons bedrijf staat een enthousiast team van  professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs.

 

Wij zijn een universeel autobedrijf, maar we zijn gespecialiseerd in een aantal merken. Vanaf 1983 zijn we specialist in Subaru. Ook zijn we, inmiddels al meer dan 15 jaar, Peugeotspecialist. Verder zijn we dealer van de brommobielmerken Ligier en Microcar. Van deze merken hebben wij de nieuwste modellen in onze showroom staan. Deze brommobielen kunnen wij ook aan u leveren volgens het leasesysteem brom!

 

In ons zeer moderne bedrijf kunt u terecht voor:

Verkoop en ondersteuning bij aankoop van alle merken

Advies en aankoop keuringen

Reparatie en onderhoud aan alle merken

Brommobielen, ook voor onderhoud en reparatie

APK-keuring met indien nodig een roetmeting

Banden en velgen; verkoop, uitlijnen, balanceren

Opslag zomer- en winterbanden

Airco onderhoud en reparatie

Schade-afhandeling en herstel

Vervanging en reparatie van autoruiten

Verkoop en montage van accessoires